Sogneudflugt til Ebeltoft

Kom med på en flot og hyggelig tur til Ebeltoft søndag den 23. august

Vi vover at tro på, at vi kan gennemføre en sogneudflugt i august måned og har derfor sammensat et spændende program.

Vi afgår med bus fra torvet i Suldrup kl. 8.45 og fra Sønderup ved kirken kl. 8.55 og kører med bus til Bregnet kirke ved Rønde, hvor vi deltager i gudstjenesten.

Bagefter vil sognepræst Jørgen Gleerup fortælle os om den spændende kirke. Bussen fortsætter ad den naturskønne vej forbi Kalø slotsruin og fortsætter til Ebeltoft, hvor vi spiser frokost.

Derefter kan vi bese det gamle rådhus, og vi får en rundvisning på Fregatten Jylland, Danmarks mest berømte krigs- og kongeskib. Efter en kop kaffe går turen hjemad.

Vi forventer at være hjemme kl. 17.00.

Pris 150 kr. for voksne, 75 kr. for børn fra 0. til 7. klasse.

Tilmeldingsdetaljer bliver annonceret når tiden nærmer sig, men du kan allerede nu tilmelde dig på: tilmelding@sonderupsuldrupkirke.dk.

Husk at skrive navn, antal og hvor I vil stå på bussen.

Del dette: