Vi mangler stadig et par medlemmer!

Den 15. og 16. september var der valg til menighedsrådet i vores to sogne. Tillykke til de nyvalgte menighedsrådsmedlemmer! Vi mangler dog stadig kandidater og der er derfor ekstraordinær valgforsamling tirsdag d. 6. oktober kl. 19.00 i Suldrup Sognehus.

Resultat af valgforsamlinger i Suldrup og Sønderup sogne

I Suldrup blev valgt til menighedsrådet:

Dorthe Kaasgaard Jensen (først valgte)

Ib Lundgren

Jens Peter Mark

I Sønderup blev valgt til menighedsrådet:

Mads Vendeltorp Sørensen

Jens Enggaard

Morten Jødal

I begge tilfælde er det 1 person for lidt; der skal derfor afholdes ekstraordinær valgforsamling tirsdag den 6. oktober kl. 19.00 i Suldrup sognehus.

Denne valgforsamling er fælles for begge sogne.

Der kan indgives ekstra lister til menighedsrådsvalget senest den 13. oktober til Ettie Jødal, Præstemarken 18, Sønderup eller Helge Maagaard, Hjedsbækvej 478, Sønderup.

Dette vil udløse afstemningsvalg den 17. november. Blanketter til lister kan rekvireres hos Ettie Jødal.

En kandidatliste kan indeholde op til dobbelt så mange navne som det antal medlemmer, der skal vælges i hvert sogn. Antallet af stillere for hver kandidatliste skal svare til antallet af menighedsrådsmedlemmer, der skal vælges i sognet.

Læs mere om afstemningsvalg på: www.km.dk/folkekirken/valg/menighedsraadsvalg-2020/.

Del dette: