Kirker og Sognehus er lukket

Pga. corona-virus er kirkerne lukket til og med den 13. april.

Biskopperne følger regeringens beslutning om at indstille alle offentlige institutioners indendørsaktiviteter. Dette har følgende konsekvenser for Sønderup og Suldrup Kirker:

• Alle gudstjenester, undervisning og arrangementer ER AFLYST!
     - til og med mandag den 13. april.

Kirkelige handlinger:
Dåb og vielser udsættes, men kan om nødvendigt, efter aftale med sognepræsten, gennemføres som lukkede handlinger med så få deltagere som muligt og uden medvirken af kirkebetjeningen, som er sendt hjem resten af marts måned.
Bisættelser og begravelser afholdes under samme forudsætninger og kan om ønsket udsættes i op til 14 dage.
Kirkens ansatte indstiller alle ikke nødvendige aktiviteter.

Alle konfirmationer i hele landet er udsat til efter pinse. Nye datoer offentliggøres, så snart vi ved det.

Du er altid velkommen til at henvende dig til sognepræst Helge Maagaard, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for at tale med en præst. Du kan læse mere her om retningslinjerne i Folkekirken.

Del dette: