Opdaterede retningslinjer

Fra fredag d. 8. januar gælder der nye retningslinjer i kirkerne

De nye afstandsregler, som gælder fra d. 8. januar, betyder, at der er blevet yderligere begrænsning på hvor mange personer, der må være i kirkerne under gudstjenester og kirkelige handlinger, dvs. ved begravelser, bisættelser, dåb og bryllupper.

Det betyder, at der nu må være max 14 personer i Suldrup Kirke og max 11 personer i Sønderup Kirke.

Gudstjenester og kirkelige handlinger:

• Bør max være af 30 minutters varighed.
  • Bliver uden fælles sang.
  • Afstand når man ikke er fra samme husstand: 2 meter, både når man sidder og når man går ind i kirken og når kirken forlades igen.
  • Der skal fortsat sprittes af og bæres mundbind eller visir (medmindre man er undtaget herfor).
  • Forsamlingsforbuddet på 5 gælder nu også i kirkens lokaler – undtagen ved gudstjenester, kirkelige handlinger samt menighedsrådsmøder.
  • Derfor er alle kirkelige aktiviteter aflyst eller de foregår online som f.eks. konfirmandundervisningen.

Læs Folkekirkens retningslinjer her.

Del dette: