Fotografering

Som udgangspunkt er det ikke tilladt at fotografere under gudstjenester i Sønderup-Suldrup sogne.

Vi afviger fra hovedreglen i to tilfælde:

1. I forbindelse med familiebaserede kirkelige handlinger kan deltagere fotografere fra pladsen. Det er ikke tilladt at vandre omkring i kirken for at få en bedre fotovinkel. Sognepræsten accepterer at være med på sådanne billeder, men ellers må de helst kun vise begivenhedens egne gæster.

2. I forbindelse med særlige gudstjenester, fx familiegudstjenester med optrin eller gudstjenester med kormedvirken – kan kirken selv arrangere fotografering i form af gruppebilleder, hvor det tilstræbes at ”almindelige” kirkegængere ikke er med på billederne eller evt. kun bagfra. Evt. offentliggørelse aftales i så fald med de medvirkende. Vi håber meget, at ovenstående regler respekteres.