Hjem - Hjerte - Sjæl

Hen over året inviterer vi til et par spændende foredrag. Det kan være emner af enhver slags, fx livsfortællinger, rejsefortællinger, noget samfundsrelevant eller andet. Der vil være lidt for enhver smag, så hold øje med siden her for at se, hvornår der er noget, du finder interessant.

 

Kirsten Steno, empatisk boligdesigner og Life Coach = House-coach kommer til Suldrup Sognehus og deler inspirerende historier fra sit 30-årige virke med skabelsen af personlige hjem, der opfylder alle vore menneskelige behov - incl. de åndelige. Det er en aften for både mænd og kvinder, der vil garanteret blive grint og puffet til partnere, når Kirsten fortæller anekdoter fra sit arbejde med mere end 2500+ hjem og virksomheder. 

Som House-coach (boligdesigner + empatisk life coaching) har hun skrevet flere selvhjælpsbøger på engelsk og dansk - den første er læst af mere end 60.000 danskere og den seneste ”HJEM HJERTE SJÆL” (Prorex Forlag 2018) fik fine anmeldelser.

Kirsten kender både fra eget liv og fra tusindvis af indretninger til de mange udfordringer dagens nye familieformer lider under og ved, at når livet ændrer sig i en kort eller lang cyklus - så vil det uvægerligt påvirke vore hjem. Hun opfandt selv House-coaching for at bringe tro, håb og kærlighed ind i hendes liv og dette var livsforvandlende - og er det stadig. 

Især under og efter Corona pandemien er det vigtigere end nogensinde at vore hjem ikke føles som et fængsel men giver os kreativ frihed og tryghed. Læs mere om House Coaching her http://www.housecoachinginstitute.com

Aftenen starter med fællesspisning kl. 17.30 for dem, der har lyst til at være med.

Herefter er der foredrag kl. 18.45. Aftenen forventes at slutte senest kl. 20.30.

 

Tilmelding – til både foredrag og spisning – eller bare foredrag senest 1. november på tilmelding@sonderupsuldrupkirke.dk

Kommende sognemøder

Ingen begivenheder fundet.