Minikonfirmand for 3. klasse på Suldrup skole

Minikonfirmand er et frivilligt tilbud fra kirken til alle børn i 3. klasse.

Minikonfirmand handler ganske enkelt om, at børnene lærer deres egen kirke at kende på en hyggelig, uformel, spændende og sjov måde. Og så er det bare en rigtig god oplevelse sammen med ens klassekammerater.

Man behøver ikke at være døbt for at gå til minikonfirmand, og det hænger heller ikke sammen med konfirmationsforberedelsen – men man kan sige, at det er et rigtig godt udgangspunkt for at være lidt mere ”tryg” og kendt med kirken, inden man i 7. klasse måske skal konfirmeres.

Minikonfirmand foregår én gang om ugen efter skoletid, 8 – 10 gange.

Det er kirke – og kulturmedarbejderen der står for minikonfirmandundervisningen, med hjælp fra bl.a. præst og organist på skift.

Nærmere info og tilmeldingsseddel kommer igennem skolen umiddelbart ved skoleårets start.

Minikonfirmandforløbet plejer at ligge i efteråret.