Babysalmesang i Suldrup Kirke

Babysalmesang er for alle babyer fra 2 – 12 mdr. sammen med en voksen. Det er hyggeligt, stemningsfyldtog berigende. Vi vil synge salmer med fagter og bruge forskellige sanseelementer, som tørklæder,hånddyr, sæbebobler mm, altsammen så dit barn stimuleres musisk og motorisk.

Det kræver ingen forudsætninger for forældrene at gå til babysalmesang, hverken musikalsk ellerkirkeligt. Det vigtige er nærværet og fællesskabet – underviseren sørger for at lede sangen.

Det er en helt unik oplevelse for dig og dit barn i kirkens fantastiske rum. Og så er det en god mulighedfor at lære andre mødre/børn fra nærområdet at kende og snakke om det der rører sig.

Vi synger først en halv time i kirken, hvorefter der er kaffe, frugt og hygge i kirken eller sognehuset.

Der starter hold to gange om året, i august og i januar. Tilbuddet er gratis og du er hjerteligt velkommentil at hoppe på, når det passer dig, men kontakt underviseren først.

Nyt hold starter tirsdag den 25. august kl. 10.00. Der er plads til maks. 4 babyer + deres mødre for at vi kan holde god afstand mellem deltagerne. Når holdet er fyldt, bliver der oprettet venteliste. Tilmelding til Inger-Marie Larsen.

Undervisere er
Efterår: Organist Inger-Marie Larsen, e-mail: organist@sonderupsuldrupkirke.dk, tlf. 20 35 93 62.

Vinter/Forår: Kirke – og kulturmedarbejder Kathrine Kofod, e-mail: kirke.kathrine@outlook.dk ,tlf. 51 86 61 87.