Arrangementer i kirkerne og Suldrup sognehus

samt kirkelige arrangementer på Himmerlandshave

Ikke medtaget:

-         almindelige gudstjenester i kirkerne

-         menighedsrådsmøder

Se disse under de respektive punkter på hjemmesiden

Onsdag 28

Temakor øveaften i sognehuset

Temakoret øver et blandet repertoire. En del af dette vil blive fremført ved musikgudstjenesten palmesøndag 25. marts

Marts

Tirsdag 6.

Tirsdag 13.

Tirsdag 20.

Onsdag 21.

Minikonfirmandafslutnings-gudstjeneste

Afslutningsgudstjeneste med et let traktement for minijkonfirmander og deres pårørende

Søndag 25.

Musikgudstjeneste i Suldrup kirke

Gudstjenesten Palmesøndag bliver lidt speciel, og denbæres i høj grad af de musikalske indslag, som temakoret står for.

Søndag 8.

Hotdoggudstjeneste i Suldrup kirke

Denne familiegudstjeneste på højmessens plads er specielt tilrettelagt for børn og unge og afsluttes med et hodog-traktement

Torsdag 19.

Sogneaften i sognehuset

Pator Emeritus Jørgen Dolmer har sat sig ind i store dele af Astrid Lindgrens forfatterskab og vil berige os med historier om denne alsidige forfgatter – både de socialt engagerede bøger, som i høj grad bærer præg af forfat­terens ungdomsfejltagelser, og har et tydeligt kistent islæt, og de mere vide som Pippi- og Bulderby-bøgerne

Torsdag 10.

Ballongudstjeneste i Suldrup kirke

Denne familiegudstjeneste på højmessens plads er specielt tilrettelagt for børn og unge og er præget af Kristi Himmel­fartsdag. Derfor vil der ske noget med balloner.

Torsdag 17.

Sangaften i sognehuset

Så er foråret kommet, og der inviteres til sangaften og hygge i sognehuset.

Aftenen indledes med et udvalg af Højskolesangbogens skønne forårs- og sommersange, men også nyere sange, hentet andre steder, vil blive præsenteret og sunget.

Efter en god kop kaffe og brød til, er der ”ønskekoncert”, hvor alle får mulighed for at byde ind med forslag til fællessang.

Alle er hjerteligt velkomne!

Kirkebil kan bestilles på telefon 98 37 11 50

Tirsdag 5.

Grundlovsfest i præstegårdshaven i Sønderup

Der vil blive grundlovstale ved sognepræst Helge Maagaard og musikalsk underholdning ved ”The Grandfætters” – samt naturligvis kaffe og kage.

Kirkebil kan bestilles på telefon 98 37 11 50

Program for Lokale Højskoledage 2017-18