Konfirmander 2012

Sønderup kirke 29. april 2012

Suldrup kirke 6. maj 2012

Øverste række fra venstre: Tobias Solskov Jensen, Mathias Blad Krogh, Lasse Hjortshøj Jensen, Mathias Dal Jørgensen og Adrian Vinther Nielsen..

Nederste række fra venstre: Frederik Mogensen, Louise Andersen, Louise Kaalund Andersen, Magnus Villefrance.

Øverste række fra venstre: Jimi Ollerup Bødker Andersen (Veggerby), Simon Bryner Hansen, Kenneth Munk Knøs, Tobias Schou Faber, Martin Iversen, Thomas Ravn Ollerup Andersen (Veggerby) og Christian Læssøe Madsen.

Midterste række: Tobias Nielsen, Cecilie Albertsen, Kamilla Asp, Emma Cravach Andersen, Monica Brusgaard Christensen, Niels Schultz-Hansen, Mathias Winther og Lasse Plejdrup Frank.

Nederste række fra venstre: Trine Højbjerg Bak, Lisette Nielsen, Karina Søgaard, Michelle Karstensen, Anette Bloch Mortensen og Lea Holm Kristensen.

Foto: Lars Bertelsen, Suldrup

Tilbage til konfirmation