Konfirmander 2010

Sønderup kirke 25. april 2010

Suldrup kirke 2. maj 2010

Nederste række fra venstre: Mai Jill Ege Heje Pedersen, Cecilie Villefrance, Mette Korgaard, Cecilie Ellen Sloth Jensen og Cecilie Dal Jørgensen.

Øverste række fra venstre: Mikkel Frank Bang Tümmler og Nicki Kim Ege Heje Pedersen.

Nederste række fra venstre:  Cecilie Borg Amdisen, Charlotte Nis Mikkelsen Lassen, Louise Dahl, Anne-Sofie Melgaard, Julie Kobberup og Vibe Mieth Gommesen (konfirmeret i Veggerby kirke samme dag).

Midterste række fra venstre:  Casper Albrechtsen Guldbæk, Kim Skriver Mortensen, Anna Vibæk Andersen, Lisbeth Nielsen, Amy Nivi Terry Slaughter Fleischer, Marie Louise Hørby Salvesen, Nanna Ørbæk Søgaard, Monica Ravnkilde Nielsen og Kathrine Borg Amdisen.

Øverste række fra venstre: Morten Knøss Christensen, Kristian Søgaard, Simon Christiansen, Mikkel Søndergaard Jørgensen, Jonas Houlberg, Martin Stubberup, Jakob Faarbæk Gregersen, Nicolai Asp og Bernd Mark Jeroen Gunneman.

Foto: Lars Bertelsen, Suldrup

Tilbage til konfirmation